Játszva angolul!
nyelvleckék gyerekeknek

A család
Színek, tulajdonságok

Kezdő szint
Középhaladó szint
Kezdő szint
Középhaladó szint
online-angol.hu
SINGING ENGLISH
Learn from English songs!

Beyonce
Silent Night
Wham!
Last Christmas
Diana Crall
Jingle Bells
Lady Gaga
Christmas Tree
Mariah Carey

All I Want For Christmas

John Lennon
Happy Xmas (War Is Over)
Flight of the Conchords
Business Time
Whitney Houston
When You Believe
Cindy Lauper
Time After Time
John Waller
While I'm Waiting
Carrie Underwood
Before He Cheats
Story of the Year
Until The Day I Die 

Learn English
from articles!

Fund to Hungary: drop dead (maybe) 
Bully for "bully" Orbán's decision to stand up to the IMF and EU brutes
The Dalai Lama in Budapest, Hungary

Az online oktatásról

Az online nyelvoktatás egyfajta ötvözete a hagyományos távoktatásnak és a személyes angol óráknak, még hatékonyabbá téve azokat. A hagyományos távoktatás megvalósítását segíti azáltal, hogy a tanár a tananyagot bármilyen távolságra percek alatt eljuttathatja, önállóan elvégezhető gyakoló feladatokat és tudásmérő teszteket biztosíthat tanítványainak, akik - szükség esetén - gyorsan elérhetik és segítséget kérhetnek oktatójuktól. Másrészről a személyes angolórákhoz hasonló közvetlen kapcsolat létesíthető tanár és diák között, távolságtól függetlenül (számítógép, internet kapcsolat, mikrofon és fejhallgató használatával), amit "live" vagy "interaktív" online tanításnak szokás nevezni. Ez nagyon gyors és kényelmes lehet, ugyanis sem diáknak, sem tanárnak nem kell utaznia, miközben a tanulni vágyók - ez főleg a kisebb településeken élőknek fontos - bőséges választékból találhatják meg az igényeiknek és személyiségüknek leginkább megfelelő tanárt és tanulási módszert.

A tanár és tanítvány közötti interakción kívül további óriási lehetőség a számítógép és az internet használatában a felbecsülhetetlen mennyiségű és értékű információ, melyet gyorsan elérhetünk és a tanulás során felhasználhatunk, biztosítva magunk számára a legmegfelelőbb, legjobban tetsző tananyagot. Ezt a lehetőséget igyekszem kihasználni azáltal, hogy a tanmeneteket olyan - az interneten elérhető - anyagokra építem, melyek között mindenki megtalálhatja azt, amelyből szívesen tanul, miközben jól szórakozik.


Ha felkeltettem érdeklődésedet kattints, és próbáld ki mindjárt a leckéket!

Ha tetszett, és a következő nyelvleckét is szeretnéd elvégezni, jelezd igényedet itt!

TOVÁBBI NYELVLECKÉK IGÉNYLÉSE »

Ha tetszik a módszer, de már magasabb tudásszinten tartasz, esetleg a Te kedvenc számaidból szeretnél tanulni, javaslatod bátran küldd el az info@online-angol.hu email címre!

Sikeres "dalolva" tanulást kívánok!

Bakó Péter angol nyelvtanár