nline Angol
TÁRSALGÁSI LECKÉK

alapszint

Ismerkedés, bemutatkozás
- Hallás utáni szövegértés

Az első leckében a hallás utáni szövegértést gyakorolhatod megfelelő feladatok segítségével. Ezért ehhez a leckéhez szándékosan nem mellékeltem szószedetet.

Ha túlságosan nehéznek találod ennek a leckének a feladatait, illetve nem érted a párbeszédeket, a második leckében szószedetet is találhatsz hozzájuk!

Hallgasd meg a párbeszédeket, és próbálj meg minél többet megérteni belőlük!

Az angol ábécét és a szavak betűzését itt gyakorolhatod:
http://online-angol.hu/dalolva_angolul/harmadik-lecke/index.php

Végezd el a feladatokat, add meg elérhetőségeidet, majd küldd el nekem! A feladatok kiértékelését néhány napon belül visszaküldöm. (Ha a feladatokat inkább e-mailben szeretnéd megkapni, az "Exercises" mezők kitöltése helyett, jelöld be a "Send exercises via e-mail" négyzetet!)

Eredményes és örömteli tanulást!

Name:

E-mail:

*

Address:

Send exercises via e-mail:

Exercise 1.
Watch the first video (Introducing Yourself) and make eight sentences in the order you hear them using the following words.

Exercise 2. Watch the second video (Introducing Oneself) and fill in the form with the information you hear. (Just write single words.)

Exercise 3. Watch the third video (Introducing Yourself and Spelling Names) and write the names of the persons in the order you hear them.


Ha rendszeresen szeretnél nyelvleckéket kapni, a tanuláshoz tanári segítségre van szükséged, ajánlanád a nyelvleckéket ismerőseidnek vagy egyéb hozzáfűzni valód van, KATTINTS IDE!