Játszva angolul!
nyelvleckék gyerekeknek

A család
Színek, tulajdonságok

Kezdő szint
Középhaladó szint
Kezdő szint
Középhaladó szint
online-angol.hu
ONLINE ANGOL TÁRSALGÁSI NYELVLECKÉK

Az online-angol.hu társalgási nyelvleckéi segítségével a mindennapi életben jól használható angol nyelvtudást szerezhetsz, miközben filmjeleneteket, tudósításokat, híreket nézel, illetve hallgatsz, érdekes dologról olvasol vagy éppen más - a világ bármely pontján élő -, szintén angolul tanulókkal imerkedsz meg és társalogsz velük..

A társalgási leckék vagy egy adott beszédszituációra vagy egy konkrét társalgási témára épülnek és aszerint, hogy mely nyelvi készség fejlesztését célozzák meg a következőket tartalmazzák:
» egy vagy több az adott témához/szituációhoz kapcsolódó videó, hang-, illetve írott anyagot;
» hangzó anyagok esetén szöveges leírást, írott anyagokhoz hangos szótárt;
» a szöveg kifejezéseit és az adott szinten újnak tekinthető szavait tartalmazó szószedetet;
» feladatokat a szövegértés gyakorlásához, a szótanuláshoz, valamint az elsajátítás szintjének felméréséhez;
» valamint olyan kommunikációs lehetőségeket (online fórum, chat), ahol a. lecke témájához kapcsolódóan, az elsajátított tudásod valós szituációban próbálhatod ki és mélyítheted el.

Az IN THE NEWS sorozat középhaladó szintű nyelvtanulók számára készül, és a leckék az angol nyelvű világsajtóban - elsősorban Magyarországgal kapcsolatban - megjelenő hírekre, tudosításokra stb. épülnek. Több lépésből tevődnek össze és az egyes lépések különböző nyelvi készségeket fejlesztő feladatokat tartalmaznak.

FONTOS!

Ha csupán meghallgatod/megnézed a hírt/jelenetet vagy elolvasod a cikket, tán még egy-két feladatot is elvégzel, az is hasznos lehet. HA viszont AZ ÁLTALAM JAVASOLT MÓDSZERT KÖVETED, a megszerzett tudásod aktívvá válik, vagyis az elsajátított kifejezések szükség esetén eszedbe fognak jutni, ezáltal HASZNÁLHATÓ NYELVTUDÁSRA TESZEL SZERT!


A nyelvleckéket elsajátíthatod önállóan vagy akár saját tanárod segítségével, továbbá igényelhetsz INTERAKTÍV ONLINE TANÓRÁKAT TŐLEM is. Ehhez mindössze egy számítógépre, internetre, egy fejhallgatóra és egy mikrofonra lesz szükséged, és - a világ bármely pontján is vagy - máris felvehetjük a kapcsolatot.

Ha felkeltettem érdeklődésedet kattints, és próbáld ki mindjárt az első leckét!


Kezdő szint
Középhaladó szint

Ha havi rendszerességgel szeretnél ingyenes nyelvleckéket kapni, további nyelvleckéket igényelnél, a tanuláshoz tanári segítségre van szükséged, ajánlanád a nyelvleckéket ismerőseidnek vagy egyéb hozzáfűzni valód van, KATTINTS IDE!

Eredményes és örömteli tanulást!