nline Angol
TÁRSALGÁSI LECKÉK

alapszint

Ismerkedés, bemutatkozás

Az első társalgási témakörben azokkal a kifejezésekkel foglalkozunk, amelyeket első találkozáskor, bemutatkozáskor szokás használni. Hallgasd meg a párbeszédeket, és próbálj meg minél többet megérteni belőlük!


1. LECKE - HALLÁS UTÁNI SZÖVEGÉRTÉS >>
Az első leckében a hallás utáni szövegértést gyakorolhatod megfelelő feladatok segítségével. Ezért ehhez a leckéhez szándékosan nem mellékeltem szószedetet. Ha túlságosan nehéznek találod, később - a többi lecke elvégzése után - is visszatérhetsz ehhez a leckéhez.

2. LECKE - SZÓKINCSFEJLESZTÉS, KIEJTÉS >>
A második leckében a szituációkban előforduló szavakat és kifejezéseket sajátíthatod el, gyakorolhatod a kiejtésüket és gyakorlati alkalmazásukat.

3. LECKE - TANULTAK ELMÉLYÍTÉSE ÉS AKTIVIZÁLÁSA >>
Ebben a leckében az előző leckékben elsajátított szavak, kifejezések és nyelvi szerkezetek gyakorlati alkalmazásására, elmélyítésére és aktívvá tételére kerül sor. A cél, hogy azt, amit megértettél és megtanultál, valós helyzetekben is képes legyél alkalmazni.


Eredményes és örömteli tanulást!


MONDD BÁTRAN ANGOLUL - TÁRSALGÁSI LECKÉK
>>

Ha rendszeresen szeretnél nyelvleckéket kapni, a tanuláshoz tanári segítségre van szükséged, ajánlanád a nyelvleckéket ismerőseidnek vagy egyéb hozzáfűzni valód van, KATTINTS IDE!